Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πως μετράμε την διάσταση ενός κυλίνδρου στην κλειδαριά.

Ή όπως είναι πιο διαδεδομένος, ο "αφαλός" της κλειδαριάς σας.

Πως υπολογίζουμε την διάσταση ενός κυλίνδρου:

Μετράμε το συνολικό μήκος του κυλίνδρου από την μια άκρη έως την άλλη (C), από το κέντρο όπου τοποθετείται η βίδα έως την μια άκρη (A) και από το κέντρο έως την άλλη άκρη (B). Συνήθως η τρύπα για την βίδα δεν βρίσκεται ακριβώς στην μέση του κυλίνδρου (παράκεντρη). Σε αυτή την περίπτωση το κομμάτι με την μικρότερη διάσταση τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.
cylinder length

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον κύλινδρο από την κλειδαριά για να τον μετρήσετε όπως αναφέρουμε παραπάνω, κάνετε το εξής:

Για να υπολογίσετε σωστά το μήκος του κυλίνδρου που θα χρειαστείτε θα πρέπει να μετρήσετε το πάχος της πόρτας σας καθώς επίσης και των ροζετών που τυχόν θα χρησιμοποιήσετε. Η εικόνα που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει.


Εξωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εξωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών ή defender.

Εσωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εσωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών.



Επισκευθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα κυλίνδρων και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας!!   http://www.lockitnow.gr/cylinder.html

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Είχαν «ρημάξει» τα Βόρεια Προάστια…

Η συμμορία ληστών, που είχε τρομοκρατήσει τον τελευταίο καιρό την Πεντέλη, το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια, όπου εισέβαλαν σε σπίτια, έδεναν και λήστευαν τους ιδιοκτήτες τους, εξαρθρώθηκε μετά απο έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι αστυνομικοί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην Πεντέλη και στην Καλλιθέα συνέλαβαν τρεις

Ένοπλοι ληστές έκλεισαν το δρόμο με... χαρτόκουτα!

Mια... πρωτότυπη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Σερρών-Καβάλας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυο δράστες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν διερχόμενο αυτοκίνητο τοποθετώντας χαρτοκιβώτια στη μέση του δρόμου! Τα ανυποψίαστα θύματα

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αλλάζουν κλειδαριές στον Πύργο του Λονδίνου μετά από κλοπή των κλειδιών του

lockitnow.gr
Τις κλειδαριές σε πολλές αίθουσες του Πύργου του Λονδίνου χρειάστηκε να αλλάξουν οι υπεύθυνοι, όταν αντιλήφθηκαν ότι εκλάπησαν δύο αρμαθιές με κλειδιά. Ο Πύργος του Λονδίνου είναι από το πιο επισκέψιμα αξιοθέατα της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ μεταξύ άλλων εκτίθενται και τα αμύθητης αξίας κοσμήματα του βρετανικού στέμματος.

Θέλουν και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι Κινέζοι – Τι δείχνει το super deal του Πειραιά

- Η πόρτα της Ευρώπης για τους Κινέζους άνοιξε όταν η COSCO μπήκε στον Πειραιά 
- Τώρα ο ασιατικός γίγαντας θέλει και τον δρόμο...
- Μάχη Γάλλων και Κινέζων για τον πλήρη έλεγχο της μεταφοράς προϊόντων

Μετά τη χθεσινή συμφωνία για την μεταφορά όλων των προϊόντων της Hewlett Packard προς την Ευρώπη με το στόλο της Cosco και τη διοχέτευσή τους στις ευρωπαϊκές αγορές μέσω του λιμανιού του Πειραιά και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλα δείχνουν ότι το σχέδιο μπήκε σε κίνηση. 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

14χρονος και 16χρονος διέρρηξαν 16 αυτοκίνητα μέσα σε μια μέρα!

lockitnow.gr
Οι δύο ανήλικοι τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες.

Η αρχή του τέλους για τις παρανομίες των δύο αγοριών, ήρθε όταν χθες, έκλεψαν ένα Ι.Χ., με το οποίο αφού κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης, κατευθύνθηκαν σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο και άρχισαν να κάνουν...

Ταχυδρόμος "λήστεψε"... τον εαυτό του και κράτησε τα λεφτά!

lockitnow.gr
Μαζί με άλλους δύο, λήστεψε κι έναν συνάδερφό του!

Μια απίστευτη δολοπλοκία που όμως, έστειλε τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργούς του, στα χέρια της Αστυνομίας. Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 47, 22 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας και οπλοκατοχής.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ως την Τρίτη έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας

lockitnow.gr
Τις επόμενες μέρες, το αργότερο έως την Τρίτη, θα έχουν αναρτηθεί στο TaxisNet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.

Μην περιμένετε να έρθουν, όπως γινόταν μέχρι τώρα, μέσω ταχυδρομείου. Μην περιμένετε ούτε αυτοκόλλητο για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Φέτος, τα πράγματα αλλάζουν: θα αναρτηθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr) τις αμέσως επόμενες μέρες. Το αργότερο έως την Τρίτη, θα έχουν «ανέβει».