Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Οι κλέφτες μπήκαν με τη... μπουλντόζα!

Με κινηματογραφικό τρόπο κατάφεραν άγνωστοι δράστες να διαρρήξουν, τα ξημερώματα της Κυριακής 30/12, κοσμηματοπωλείο στην Ρόδο. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δράστες, αφού έκλεψαν μπουλντόζα -που ο χειριστής είχε ξεχάσει τα κλειδιά λειτουργίας πάνω στη μηχανή- κατευθύνθηκαν στην οδό Ρόδου- Καλλιθέας, και διέλυσαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου. Οι δράστες άρπαξαν πολυτελή κοσμήματα ενώ η όλη επιχείρηση διάρρηξης δεν ξεπέρασε τα πέντε λεπτά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Παράταση επτά ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας

Επταήμερη παράταση για την εξασφάλιση των τελών κυκλοφορίας. Χωρίς νέα διορία για την κατάθεση πινακίδων.

Περί παράτασης επτά ημερών για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. 

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και ενώ ο κόσμος από το πρωί έχει σχηματίσει ουρές έξω από τις τράπεζες προκειμένου να τα εξοφλήσει την τελευταία ημέρα που είχαν μέχρι πρότινος δυνατότητα.

Όλο το 2012 σε 3 λεπτά [Βίντεο]

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε το Πρακτορείο FOSPHOTOS και παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του 2012

Χωράει όλο το 2012 σε ένα βίντεο; 

Η απάντηση είναι, ναι. Το Πρακτορείο FOSPHOTOS, έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρίλεπτο πόνημα (3 λεπτά και 29’’), που παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές "ελληνικές" (και όχι μόνο) φωτογραφίες του έτους που φεύγει. 

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την αγορά την Κυριακή - Ψώνισαν οι Έλληνες ή έκαναν βόλτες

Υποτονική η κίνηση και φτωχός ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και την παραμονή των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα

Το βασικό συμπέρασμα της ενδεικτικής καταγραφής που διενήργησε η ΕΣΕΕ σχετικά με τη πορεία του τζίρου των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 23-12-2012 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (18-12-2011), είναι η κατακόρυφη πτώση της κατανάλωσης.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων τόνισαν ότι ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στο δρόμο, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν διάθεση μόνο για βόλτα και όχι για αγορές, καταδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως μείζον θέμα αποτελεί η έλλειψη ρευστότητας που ταλανίζει το καταναλωτικό κοινό και όχι η έλλειψη χρόνου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Παγίδες" και φορολογικές ποινές κρύβει η επαναφορά των αποδείξεων

Για ποιες κατηγορίες φορολογουμένων και έως ποιο εισόδημα επανέρχεται το μέτρο των αποδείξεων. Ποια "ποινή" αναμένεται να επιβληθεί σε όσους δεν συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.

Επανέρχεται και γίνεται αυστηρότερο το μέτρο των αποδείξεων από το 2013, μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε συμπληρωματικές ρυθμίσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, παίρνοντας πίσω την αρχική απόφαση της κυβέρνησης για πλήρη κατάργηση του μέτρου. 

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στάση εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη αποφάσισαν να κάνουν οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό. 

Μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Έτσι, την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5 π.μ.) έως τις 9 π.μ., ενώ την Πέμπτη θα κάνουν εικοσιτετράωρη απεργία.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σταδιακές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έως τον Ιούλιο του 2013

Μεσοσταθμικές αυξήσεις για το οικιακό τιμολόγιο που θα κυμαίνονται από 14,5 έως 48,7% προτείνει η ΔΕΗ προς τη Ρυθμιστική αρχή ενέργειας για το 2013. Συνολικά οι αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες τιμολογίων φτάνουν το 24,9%. 

Οι ανατιμήσεις, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, θα ισχύσουν τμηματικά στις αρχές του χρόνου, κατά

Κλειστοί από την Πέμπτη έως την Τετάρτη οι δήμοι

- Ξεκινούν απεργίες από την Πέμπτη έως την ερχόμενη Τετάρτη!
- Δεν θα λειτουργεία καμμία υπηρεσία από βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι ληξιαρχεία
- Δεν θα μαζεύουν σκουπίδια ούτε το Σαββατοκύριακο
- Αποφασισμένο το υπουργείο να προχωρήσει με τις διαθεσιμότητες

Χριστούγεννα με σκουπίδια θα κάνουν οι Έλληνες για ακόμα μια φορά, όμηροι μιας αιώνιας κόντρας της εκάστοτε κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στους δήμους, οι οποίοι δίκαια ή άδικα απεργούν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Η κόντρα κορυφώνεται αυτές τις ημέρες με τις διαθεσιμότητες.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Και τις δύο Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα με ελπίδα το ρευστό

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν εφέτος δύο Κυριακές κατά την εορταστική περίοδο, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης. 

Ο υφυπουργός είπε πως προωθείται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εκτός από την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. 

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η κλοπή των 580.000€ - Μπήκαν στην τράπεζα με μπουλντόζα!

Οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους... 

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έγινε δεύτερο σοβαρό περιστατικό ληστείας στην Κρήτη, αυτή τη φορά σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. 

Άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας ένα